Lite om mig

Annica heter jag och driver Marstrands massage & friskvård. Jag är född och uppvuxen i Jämtland och har bott här på västkusten sedan -84.

Efter att jag arbetat inom sjukvården under stor del av mitt liv har jag nu riktat in mig på att arbeta med friskvård. Med egen erfarenhet av utmattningssyndrom vill jag inspirera andra till en hållbar livsstil och en stressfri vardag. Jag vet hur viktigt det är att vi har balans i vår vardag och att vi lär oss hantera stress.

Jag brinner för hälsa, kost och träning och älskar att vägleda människor i rätt riktning, att hjälpa andra att må bra och leva ett så långt, friskt och hälsosamt liv som möjligt. Många människor stressar runt i sina ekorrhjul som de själva skapat. Jag vill få människor att reflektera över sina vanor och bryta invanda mönster. Jag älskar att inspirera och motivera samt få andra att utvecklas.

Jag är massör och certifierad livsstilsrådgivare. Jag har stor erfarenhet av personlig utveckling och har gått första steget till Livsstilscoach på Strandska Hälsan.

 

 

massage & livsstilsrådgivning